نویسنده = احمد پدرام نیا
تعداد مقالات: 3
1. ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 67-51

10.30495/jfst.2021.684157

عبد الرضا آقاجانی؛ فرهاد میرزایی؛ مهدی کرمانی؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ احمد پدرام نیا


2. بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 47-29

10.30495/jfst.2021.684131

مهدی اطهری؛ الهام آزادفر؛ سیدحسین استیری؛ احمد پدرام نیا؛ محمد مهدی نعمت شاهی


3. بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 4، دی 1396، صفحه 123-133

احمد پدرام نیا؛ سید علی مرتضوی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد آرمین