نویسنده = عصمت محمدی
تعداد مقالات: 2
1. اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 119-132

سید مهدی اجاق؛ سحر السادات موسوی بنی؛ علیرضا عالیشاهی؛ انیسه جمشیدی؛ عصمت محمدی؛ معظمه کردجزی


2. تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 51-61

هومن تیموری؛ بهاره شعبان پور؛ علی شعبانی؛ عصمت محمدی