نویسنده = خشایار سرابندی
تعداد مقالات: 2
1. مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 77-87

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ خشایار سرابندی


2. اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 1-12

خشایار سرابندی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مریم محمدی؛ زهرا اکبربگلو