نویسنده = اکرم آریان فر
تعداد مقالات: 5
2. اثر دما و غلظت‌ بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 49-58

اکرم آریان فر؛ رویا امیری قنددشتی


4. بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی

دوره 9، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 75-87

اکرم آریان فر؛ مریم سردرودیان


5. کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد

دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، بهار 1396، صفحه 11-17

اکرم آریان فر؛ زهرا کشاورز؛ راضیه نیازمند