نویسنده = مصطفی مظاهری
تعداد مقالات: 2
1. فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 12-24

اسماعیل عطای صالحی؛ مهدی ایرانی؛ مصطفی مظاهری


2. بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 37-49

فاطمه پورحاجی؛ فریده طباطبایی؛ سید علی مرتضوی؛ محبت محبی؛ مصطفی مظاهری