نویسنده = غلامحسن اسدی
تعداد مقالات: 2
1. بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب

دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 93-102

سارا انصاری؛ ابراهیم حسینی؛ ندا مفتون آزاد؛ عسگر فرحناکی؛ غلامحسن اسدی


2. تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 93-102

سید حسین حسینی قابوس؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ غلامحسن اسدی؛ مهران اعلمی