نویسنده = حجت کاراژیان
تعداد مقالات: 4
1. بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 61-76

فاطمه حسینی طباطبایی؛ حجت کاراژیان؛ رضا کاراژیان


2. بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات

دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 27-40

بهناز انتظاری؛ حجت کاراژیان؛ اکرم شریفی


3. بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 111-122

نازیلا اولادزاد؛ حجت کاراژیان؛ هومن بهمن پور