نویسنده = سید ابراهیم حسینی
تعداد مقالات: 4
1. بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب

دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 93-102

سارا انصاری؛ ابراهیم حسینی؛ ندا مفتون آزاد؛ عسگر فرحناکی؛ غلامحسن اسدی


2. بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی

دوره 8، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 1-13

علیرضا رحمن؛ سید ابراهیم حسینی؛ مریم اوتادی


3. بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر

دوره 8، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 57-63

ساعده سادات سید حسینی؛ سید ابراهیم حسینی؛ مهناز هاشمی روان


4. بررسی‌ اثر نمک‌(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی‌ و صمغ ژلان بر بافت سوسیس

دوره 5، شماره 1، بهار 1392، صفحه 1-11

علیرضا رحمن؛ سید ابراهیم حسینی؛ مریم اوتادی