نویسنده = اسماعیل عطای صالحی
تعداد مقالات: 8
1. بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.1894925.1629

اسماعیل عطای صالحی؛ سونا شعایی؛ مسعود نجف نجفی


4. فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 13-24

10.30495/jfst.2019.545883

اسماعیل عطای صالحی؛ مهدی ایرانی؛ مصطفی مظاهری


5. فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 57-70

پیمان دادور؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ السلامی


7. ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی

دوره 8، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 33-44

رضا صفاری؛ امیر حسین الهامی راد؛ اسماعیل عطای صالحی


8. ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 49-61

منا قربانخانی؛ اورنگ عیوض زاده؛ اسماعیل عطای صالحی؛ مهدی جلالی