نویسنده = اسماعیل عطای صالحی
تعداد مقالات: 7
4. فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن

دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 57-70

پیمان دادور؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ السلامی


6. ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی

دوره 8، شماره 3، آذر 1395، صفحه 33-44

رضا صفاری؛ امیر حسین الهامی راد؛ اسماعیل عطای صالحی


7. ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین

دوره 7، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 49-61

منا قربانخانی؛ اورنگ عیوض زاده؛ اسماعیل عطای صالحی؛ مهدی جلالی