نویسنده = اکرم شریفی
تعداد مقالات: 21
1. تاثیر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا روی خواص بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 اردیبهشت 1401

10.30495/jfst.2022.691062

اکرم شریفی؛ فرشته مهاجر


6. بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 2، تیر 1398، صفحه 119-129

10.30495/jfst.2019.544373

اکرم شریفی؛ فهیمه نوری؛ سید حسین استیری


8. بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به

دوره 10، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 97-107

اکرم شریفی؛ محمد مهدی معدنی پور


11. بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات

دوره 9، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 27-40

بهناز انتظاری؛ حجت کاراژیان؛ اکرم شریفی


13. تأثیر افزودن صمغ دانه‌های ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج

دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، اردیبهشت 1396، صفحه 69-76

گلناز ملا احمد زاده دستجردی؛ سید علی مرتضوی؛ اکرم شریفی


15. بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 125-137

مهدی هراتی فرزقی؛ اکرم شریفی؛ سیدحسین استیری


16. بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن

دوره 8، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 1-13

الهام آزادفر؛ امیرحسین الهامی راد؛ اکرم شریفی


17. بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 15-26

حمید رصا عبادتی؛ اکرم شریفی؛ مهرداد نیاکوثری


18. بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 27-36

سمیه سلیمانی؛ اکرم شریفی؛ محمد آرمین


19. بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز

دوره 8، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 73-82

فاطمه مسلم؛ ریحانه احمدزاده قویدل؛ اکرم شریفی؛ سید حسین استیری


20. بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد

دوره 7، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 41-47

مریم کلانتری؛ محمد تقی گلمکانی؛ محمد مهدی ریاحین؛ اکرم شریفی؛ اعظم سراجی؛ عطیه حداد سامانی؛ الهه تاجبخش؛ ابراهیم رحیمی


21. بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی

دوره 7، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 85-94

محمد کورشیان؛ اکرم شریفی؛ الهام مهدویان؛ شادی بلوریان