نویسنده = اکرم شریفی
تعداد مقالات: 19
4. بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 119-129

اکرم شریفی؛ فهیمه نوری؛ سید حسین استیری


5. بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum)

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 79-86

فاطمه علوی خوشحال؛ اکرم شریفی


6. بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 97-107

اکرم شریفی؛ محمد مهدی معدنی پور


9. بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات

دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 27-40

بهناز انتظاری؛ حجت کاراژیان؛ اکرم شریفی


11. بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 125-137

مهدی هراتی فرزقی؛ اکرم شریفی؛ سیدحسین استیری


13. تأثیر افزودن صمغ دانه‌های ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج

دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، بهار 1396، صفحه 69-76

گلناز ملا احمد زاده دستجردی؛ سید علی مرتضوی؛ اکرم شریفی


14. بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 27-36

سمیه سلیمانی؛ اکرم شریفی؛ محمد آرمین


15. بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 15-26

حمید رصا عبادتی؛ اکرم شریفی؛ مهرداد نیاکوثری


16. بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن

دوره 8، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 1-13

الهام آزادفر؛ امیرحسین الهامی راد؛ اکرم شریفی


17. بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 73-82

فاطمه مسلم؛ ریحانه احمدزاده قویدل؛ اکرم شریفی؛ سید حسین استیری


18. بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 41-47

مریم کلانتری؛ محمد تقی گلمکانی؛ محمد مهدی ریاحین؛ اکرم شریفی؛ اعظم سراجی؛ عطیه حداد سامانی؛ الهه تاجبخش؛ ابراهیم رحیمی


19. بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 85-94

محمد کورشیان؛ اکرم شریفی؛ الهام مهدویان؛ شادی بلوریان